velkommen


Velkommen til Sauda husflidslag. Her vil vi fortelle litt om aktivitetene våre... Sauda husflidslag ble startet 1988. Laget har mellom femti og seksti medlemmer og holder til i speiderhuset i Sauda. Der har vi medlemsmøter, kurs og studieringer. Medlemsmøtene holdes den siste tirsdagen i måneden.



torsdag 9. februar 2012

Årsmøte

 

31. januar ble det holdt årsmøte i Sauda husflidslag. Vi var heldige og fikk  mange i det gamle styret med oss  videre. Styret er nå utvidet med et medlem og for 2012 ser det slik ut:

Leder: Berit Fløgstad Berg

Nestleder: Anne Karin Hoftun

Sekretær: Magni Coll

Kasserer: Solfrid Dyre

Studieleder: Anne Grethe Bang

Styremedlem: Torhild Ilstad

Styremedlem: Wenche Geelmuyden Rød

Varamedlem: Rannveig Fløgstad

 

Berit kom med diverse informasjon, bl. a.:

Det blir foreløbig ikke mer strikkekafe (pga dårlig frammøte)

Laget prøver å få til en tur til Kjerringtorget i Nesbyen den siste helgen i august (så sett av denne helga hvis du vil være med).

Kvelden ble avsluttet med “pølsefest” og det var kaker og kaffe og selvfølgelig loddsalg

 

IMG_9448

IMG_9446IMG_9447

lørdag 4. februar 2012

Kurs høsten 2011

Høsten 2011 arrangerte husflidslaget flere kurs. Sykurs var veldig populært og det var så mange påmeldte at det måtte deles opp i to kurs. Berit Fløgstad Berg var lærer for begge kursene.

027 - Copy

Mange ivrige damer ble godvenner med symaskinene sine og jammen ble de flinke til å sy! Her ble det produsert klær til små og store og litt forskjellige andre ting også.

029 - Copy

028 - Copy

Under er noen av kursdeltagerne, alle var ikke tilstede da bildet ble tatt. Endel av de som gikk på kurs ville fortsette å sy og treffes nå jevnlig til sykvelder på skolen. Kjempekjekt!

030 - Copy

Det er ikke bare å sy disse damene kan. To av de hadde bakt kake til avslutningskvelden. Se på dette da! Kanskje kurs i kakepynting må bli det neste på programmet…

023 - Copy024 - Copy